Menü

Visszajelzések

Ezen az oldalon visszajelzések, levelek olvashatóak korábbi, gyógyult pácienseimtől, akik tapasztalták a pszi-sebészeti univerzális energia jótékony hatását és meggyógyultak betegségükből. Pl meddőség, kismedencei gyulladás, depresszió, prosztatagyulladás, potenciazavarok, állandó fejfájás - és még számos dolgoból kezelte ki pácienseit Kiss D Ferenc a pszi-sebészeti módszer segítségével.
 

Visszajelzés.
 

Tavaly télen fekélyes vastagbélgyulladással kerestem fel Kiss D Ferenc pszi-sebész teraapeuta rendelőjét. Annak idején egy barátomtól hallottam a pszi sebészeti technikáról és mivel a hagyományos orvosi terápiákkal nálam csak komoly mellékhatások révén értek el ideiglenes javulásokat, ezért úgy gondoltam, kipróbálom ezt a kezelési módszert. Előtte már több más alternatív módszerrel is próbálkoztam, eredménytelenül.Ferenc segített a tüneteim lelki hátterét is jobban megérteni és feldolgozni. Ez párhuzamosan ment a pszi-sebészeti kezelésekkel és szépen elkezdtek a tüneteim csökkeni. Eleinte a fájdalmak, majd a vérzés is megszűnt, lelkileg kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá váltam.Ma már újra merek változatosabban étkezni és sokkal jobban odafigyelek a lelki-testi harmóniámra.Nagyon köszönöm Ferencnek, hogy segített visszanyerni az egészségemet és azt a nyugalmat és energiát, ami belőle, általa árad.

Esettanyulmány megtekintése: Vastagbélgyulladás kezelése alternatív úton
 

Visszajelzés
 

Kedves Ferenc,
ez év június és július között jártam Önöknél kezelésen öt alkalommal.

Bejelentkezésemet megelőzően két és fél évig több magánklinikán is próbáltam kezeltetni magam, és több antibiotikumos kezeléssel is próbáltak "gyógyítani" sajnos eredménytelenül.

Mivel a húgyúti probléma kezelése  hagyományos orvosi úton nem sikerült, és tüneteim egyáltalán nem szűntek, nagyon kilátástalannak éreztem helyzetemet.

Ez év áprilisában, az interneten találtam meg az Önök honlapját, olvastam az eredményes pszi-sebészeti gyógyító módszereikről, és a pozitív visszajelzésekről.
Szerencsére jól döntöttem, amikor megkerestem Önöket, hogy időpontot kérjek a húgyhólyaggyulladás kezelése miatt.

Körülbelül a harmadik kezelést követően éreztem hogy állapotomban változás történik, és az ötödik kezelés után az évekig fennálló tüneteim teljesen megszűntek. A gyulladás pszi-sebészeti  kezelése sikeres volt.
Azóta is nagy örömmel, egészségesen élem mindennapjaimat!

Ezúton szeretném hálásan megköszönni Ferenc odaadó, áldozatos gyógyítói munkáját!

Kérem legyenek kedvesek jelezni felém a következő pszi-sebészeti  tanfolyam indítása esetén, mert amennyiben lehetséges, szeretnék jelentkezni.
Környezetemben sajnos többen is segítségre szorulnának.
Sajnos jelen pillanatban is van olyan kedves fiatal ismerősöm aki rákos beteg, akiről az orvosok már lemondtak, én pedig képesség hiányában csak szomorúan állok és tehetetlennek érzem magam.

Nagyon boldog lennék, ha sok olyan nagyon eredményes pszi-sebészeti gyógyító lehetne Magyarországon, mint Kiss D Ferenc!

Munkájukhoz, gyógyítói tevékenységükhöz kívánok további töretlen sikereket és nagyon jó egészséget!

Hálás köszönettel és üdvözlettel:

K.Z., 2013.09.24.

Esettanyulmány megtekintése: Húgyhólyaggyulladás kezelése
A betegségről: Gyulladások alternatív kezelése


Visszajelzés

Kedves Ferenc!

Örömmel és hálás szívvel tudatom, hogy kislányom az autoimmun pajzsmirigy betegségéből meggyógyult!
Szeretném ezt a jó hírt és a gyógyulása történetét másokkal is megosztani, mert tudom, hogy sajnos egyre többen találkoznak ezzel a kihívással.
Történetünk alátámasztja azt, hogy van más megoldás is, mint az egész életen át tartó gyógyszer szedése.
Éva nagyon sokat panaszkodott a hajhullása miatt, ezért orvoshoz fordultunk.
A diagnózis: autoimmum pajzsmirigy betegség. Egy hónapos gyógyszeres kúra után az értékei iszonyúan megnőttek. Ekkor határoztam el, hogy más gyógymódot keresek, olyat amely kimondja, hogy az autoimmum betegség gyógyítható. Az interneten keresztül akadtam rá Kiss D Ferenc pszi-sebész terapeuta honlapjára, és azonnal cselekedtem. Már néhány kezelés hatására a megnövekedett érték a harmadára csökkent. Azután lassabb ütemben de folyamatosan közelítettünk a megfelelő értékekhez.
Most már elmondhatjuk, hogy nem csak értékhatáron belül vannak az pajzsmirigy értékek, hanem tökéletesen középre rendeződtek! A gyógyuláshoz nem volt szükség gyógyszerre!
A gyógyulást köszönettel és alázattal elfogadtuk, minden nap a hála érzése tölt el bennünket. Éva csodálatos feltöltekezésről számolt be a                       pszi-sebészeti kezelések után. Azóta családunk minden tagja átélte Kiss D Ferencnél a pszi-sebészeti kezelés különleges élményeit, amelyeket nehéz szavakkal körülírni.
A gyógyulás folyamata és élménye egyben hihetetlen megtapasztalást és tanulási folyamatot is jelentett mindannyiunk számára.

Kívánom másoknak is, hogy hasonló élményekkel és a gyógyulás örömével gazdagodjanak! Legyenek kitartóak és elszántak!

Köszönettel, szeretettel,
Zsuzsa, 2013.08.18.

Esettanulmány megtekintése: Autoimmun betegség és egyéb problémák együttes kezelése (pajzsmirigy, hajhullás, stressz)
Esettanulmány megtekintése: Autoimmun betegség kezelése
A betegségről: Az autoimmun betegségről és kezeléséről


Visszajelzés
 

Kedves Ferenc!
Tavaly jártam 4-5 alkalmas kezelésen Ferencnél, és szeretném leírni néhány sorban az eredményeket. Ha jól emlékszem, novemberben fejeztük be a gyógyítást, és azóta sokat javult az állapotom. Lelki eredetű problémákkal jelentkeztem, és a kezelések után a közérzetem, a kedvem teljesen visszaállt a korábban megszokott "normális" állapotra, teljesen elmúltak a napokig tartó rosszkedvek, a munkahelyi stresszt is jobban kezelem, ill. nem ér el hozzám úgy, mint korábban. Az emberekkel, a tömeggel való kapcsolatomon és az ehhez fűződő szorongásom kezd lassan könnyebb lenni, még nem az igazi, de picikét javulgat. Azért tartottam fontosnak leírni ezt, mert úgy látom, hogy nálam a kezeléssorozat után indult be az igazán nagy változás, és azóta is folyamatosan javul az állapotom, amit ezúton is köszönök!

Üdvözlettel:
V.E., 2013.01.08.
 

Visszajelzés
 

Kedves Ferenc, Zita, és aki olvassa még!

vezérkép

Viktória kislányom második éves születésnapja után egy héttel derült ki, hogy rosszindulatú agydaganata van. Még aznap meg is műtötték az Amerikai úti idegsebészeten. A teljes tumoreltávolítás ellenére bekerültünk a földi pokolba és el kellett kezdenünk egy végtelennek tűnő kemoterápiát. Most meg kellene próbálnom összeszedni mindazt amit tőletek kaptunk....nehéz feladat. A műtét után azonnal tudtam, hogy Ferenc nélkül nem fog menni. Ahogy hallottam a hangját aznap a telefonban, tudtam, hogy még ő sem találkozott hasonló esettel, mégis azonnal elvállalta. A klinikai protokollnak megfelelően 6 kör kemo és egy csontvelőtranszplantáció után, valamint párhuzamosan az alternativ protokoll és kezelések után, elmondhatom, kimondhatom, hogy a kislányom meggyógyult, annak ellenére, hogy rengeteg negatív hozzáállást és oda nem figyelést kaptunk a kórházi ellátás során. Szóval, amit tőletetek kaptunk: vezérképHITET , akkor is amikor azt hittük, hogy nincs mibe kapaszkodni. SZERETETET, MEGÉRTÉST, KÜZDELMET (főleg velem), TÁMOGATÁST. és a legfontosabbat, hogy Viki úgy tudta ezt az egészet végigcsinálni, hogy egyszer sem volt rosszul a kemótól, nem lázasodott be, ami által minimálisra csökkentettük a kórházi tartózkodást. Kibírta mind testileg mind szellemileg sérülés nélkül. Nem kívánom senkinek, hogy ilyen helyzetbe kerüljön, hogy a saját gyermekénél el kell döntse azt, hogy mibe is hisz igazán, az orvostudományban vagy az alternatív gyógyászatban......de azt tudtam, hogy amikor előszőr kimondtad, hogy tiszta és, hogy meggyógyult......életem egyik legszebb pillanata volt és marad. Talán ezért meg sem lepett annyira amikor kiderült, hogy tényleg tiszta képet mutat az MR de azért jó volt leírva látni. Köszönöm, hogy ott voltatok velünk a legnehezebb percekben is és öntöttétek a hitet belénk. És, hogy miben hiszek???? A gyerekemben!!!! Aki azt mondta, hogy a "csiribú-csiribá" Feri bácsi meggyógyított, miközben soha senki nem mondta neki, hogy ezért járunk oda!!!! Szóval, KÖSZÖNÖM, HOGY MEGGYÓGYÍTOTTAD A KISLÁNYOMAT!!! Zitámnak is tudnék egy külön regényt írni, de a hosszú leveleket soha senki nem olvassa végig.....a többit szeméyesen. Köszönöm a türelmeteket és számítok rá a továbbiakban is. Még az ötödik tiszta Mr után is! Millió ölelés: Magda-Keszler Anna 2012. 03.11.

 

Visszajelzés
 

Tisztelt Kiss Ferenc!

Nagyon nagy örömmel tudatom Önnel, hogy a szept. 10.-i CT leletem teljesen rendben volt.
Azaz tiszta a kismedence nincs rákos daganat, meggyógyultam hála az Ön kezelésének, nagyon boldog vagyok és a családom is.
Köszönöm a segitséget és továbbra is bízom az Ön gyógyító munkájában.
Sok sikert és szép napot kivánok!

Köszönettel: K. Józsefné (2010 szeptember)


 

Visszajelzés

Kedves Ferenc!

Azt ígértem, adok visszajelzést írásban, és azt is h elgondolkodom negatív önképű érzéseimen. Visszajelzésem: Önnek nagy tudása van, elismerésre méltó. Hálás vagyok, hogy elfogadott páciensének. Köszönöm! :)

Konkrétan: Érzem, ahogy a pszi-sebészeti energia árad a testemben, a kezelés alatt. Le-fel cikáz, helyenként megakad, és furakszik. A második és a harmadik kezelés alatt ólomsúlyúnak éreztem a lábaim, mint régen, edzés után. A két lábamon, ahol anno megégettem őket, napok azóta viszket a bőr. A derekamnál tompa fájdalom volt, amikor rátette a kezét a derekamra. A kezelés kezdetekor nem esett jól, hogy a fejemnél csinált valamit. Túl közel volt. Nem tudom mit csinált, mert csukva volt a szemem. Nagyon erősen vibrál bennem az energia, amikor "hintáztat". Ne haragudjon, nem tudom, mit csinál olyankor, én ilyen hintázásnak-ringatásnak érzem. Legutóbb olyan volt, mintha egy nagy fehér tojásban lettem volna. Mintha úsztam volna, vagy hasonló. Súlytalan - ez jó szó. Súlytalannak éreztem magam a nagy fehér tojásban. A lényeg, amióta Önhöz járok, egyre jobban érzem magam, mind testileg mind lelkileg. Úgy érzem, kezdem megtalálni régi Önmagam. Köszönöm! :)

28-án hétfőn délután találkozunk. Örömteli hétvégét és jókedvet kívánok! Sz. Mónika

 

Gyermekünk született!
 

Feleségemmel gyermeket szerettünk volna, de közel fél év próbálkozást követően az eredmény csak nem akart megszületni, ezért úgy döntöttünk, hogy szakorvoshoz fordulunk. Ott megállapították, hogy Feleségemnek a peteéréssel vannak akadályai, mégpedig a hormonok szintjén (progeszteron és prolaktin). A hormonprobléma orvoslására a szakorvos többféle gyógyszer (clostilbegyt, duphaston, choragon, bromocriptin) szedését javasolta (nem egy időben természetesen, hanem a kezelési protokoll alapján, egymásra épülve), amelyet el is kezdtünk, de hónapok múlva sem vezetett eredményre a kezelés.

Ekkor úgy döntöttünk, hogy más úton is megpróbáljuk a hormonprobléma kezelését. Előtte mindketten elvégeztünk egy pránanadi 1-es tanfolyamot, így adott volt a választás, vagyis alternatív gyógyászat irányában kerestük a segítséget. Ennek során, "véletlenül" akadtunk Kiss D Ferenc pszi-sebész terapeuta honlapjára. Már a bemutatkozás és a leírtak alapján rokonszenves volt, ezért úgy döntöttünk, hogy Feleségem felkeresi Ferencet 2008.06.10-én kaptunk időpontot.

Az első találkozás nagyon pozitív élmény volt, és rögtön egy kezelés követte, majd heti rendszerességgel került sor a további találkozókra. Az orvos által még korábban felírt gyógyszereket Feleségem saját döntése alapján ekkor már nem szedte, bízva Ferenc pszi-sebészeti módszerében.

Nem emlékszem pontosan, de talán a nyolc vagy tíz kezelés után a feleségem menstruációja elmaradt, és a gyorsteszt már pozitíveredményt mutatott, amit nem sokkal később az orvosi vélemény is megerősített. Ezt követően 9 hónappal, természetes módon, megszületett egészséges kisfiunk, aki az óta már a negyedik hónapját tapossa.

Ehhez kapcsolódik, hogy Ferenc a terhesség alatt is több alkalommal kezelte Feleségemet, pszi-sebészeti technikával és a szülésben is segítségünkre volt, ekkor távolról segítette Őt, és valószínűleg ennek is köszönhetően a szülés 3 és fél óra alatt, komplikáció nélkül lezajlott.

Köszönjük, Ferenc!

Esettanulmány: Babaáldás támogatása pszi-sebészeti módszerrel
Esettanulmány megtekintése: Gyermek született
A betegségről: Hormonzavarok okozta problémák és kezelésük

 

Hirdetés

 

Kedves Ferenc!
 

Ezúton is szeretném megköszönni neked a segítséged, amely nélkül szerintem sosem gyógyultam volna meg.

Amióta hozzád járok kezelés miatt, a három éve tartó megmagyarázhatatlan köztes vérzések teljesen elmúltak és a reménytelennek tűnő helyzetem is, amellyel a hagyományos orvoslás, szó szerint nem tudott mit kezdeni. Kilábaltam abból a kényszerből, hogy állandóan köztes vérzések utáni művi beavatkozásokra kerüljön sor. Eltűntek a pszi-sebészeti kezelések eredményeként a kismedencei fájdalmaim is, amelyek az évek során kivétel nélkül a menzesz során jelentkeztek. A méhnyálkahártya rendellenesség, amivel az orvosok magyarázták a tüneteim, teljesen megszűnt, hiszen azóta minden szempontból rendben vagyok.

Az utolsó nagyobb műtétem - egy laparoszkópia - után, mikor még a zoknimat sem tudtam egyedül felvenni, az egyórás pszi-sebészeti kezelésed eredményeképpen, úgy álltam fel és jöttem ki tőled, mintha egy varázsütés vagy csoda történt volna. Ez jelentett számomra nagy áttörést és meggyőződést, hogy érdemes, eredményes volt hozzád járni, megbízni a Te módszereidben. Annyira mozgékony, tünet- és fájdalommentes lettem, hogy alig mertem elhinni. Az azóta eltelt fél év után úgy érzem, hogy felépültem, de nem csak fizikailag, hanem lelkileg is.

Nagy hálával tartozom neked a testvérem miatt is, aki nevetve ment el hozzád első alkalommal, elutasítva mindenféle ilyen gyógymódot. Örömmel vettem tudomásul, hogy depresszióból meggyógyult és teljesen egészséges életet és az alternatív gyógyászat iránti hozzá állása megváltozott és most már egy pránanadi tanfolyamra is jár.

Köszönöm a segítséged, a saját és a családom nevében is.

Üdvözlettel. Sz.M.

Esettanulmány megtekintése: Kismedencei gyulladás kezelése
A betegségről: A kismedencei gyulladás és kezelése

Kedves Ferenc!

Először is tartozom egy vallomással: nagyon szkeptikusan álltam a dologhoz az első kezelés előtt. Nem hittem volna, hogy bármi is történni vagy változni, netán javulni fog.
Óriási megdöbbenésemre, a depresszió pszi-sebészeti kezelések után nagyon rövid idő alatt hihetetlen mértékű változást tapasztaltam!
A problémám, amiért elmentem kezelésekre, talán nem is tűnik olyan komolynak, de már nagyon szenvedtem tőle.
Nem tudtam aludni!
A kimerültségre jellemző, szinte összes tünet már jelentkezett nálam (hirtelen kedélyállapot változás, fáradékonyság, gyengeség, étvágytalanság, kedvtelenség, depresszió, dekoncentráció. stb).
Nem mondhatnám, hogy azonnal minden megváltozott, de kb. a 4.alkalomnál már elaludtam a depresszió kezelése alatt és innentől kezdve elkezdtek a problémáim fokozatosan megoldódni, a tüneteim eltűnni, kipihentebb, vidámabb, kiegyensúlyozottabb és energikusabb lettem.
Nagyon örültem, hogy végre visszakaptam a régi, erős önmagamat!
Köszönök mindent Kiss D Ferenc pszi-sebészeti gyógyítómnak - bátran merem ajánlani mindazoknak, akiknek segítségre van szükségük független attól, hogy hisznek-e az alternatív gyógyászatban vagy sem!
Köszönettel: K. Melinda

Betegségről: Depresszió kezelése
Esettanulmány megtekintése: Depresszió kezelése
Esettanulmány megtekintése: Depresszió alternatív kezeléseKedves Feri!
 

Köszönöm, hogy reinkarnációs utaztatás során visszavittél a jelen életem előtti életbe.
Ez azért is fantasztikus, mert közismert ember voltam abban az életben, így le tudtam ellenőrizni az utazás hitelességét. 

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerülhetett ez az "utazás", pont oda... Feltöltődtem, rengeteg erőt kaptam, és boldog lettem ettől. Szóval, örülök nagyon. És valahogy ÉRZEM az egészet, hogy miért is volt, miért láthattam, de még megfogalmazni sem tudom igazán, nem hogy elmondani. De tudom, hogy jó, és hogy kellett.

Megfoghatatlan ez az egész. :)

Nagyon jó, elképzelhetetlen annak, aki nem élt át hasonlót. De egy biztos, megírom a könyvet...a reinkarnációs utazás majd' minden részletével.

Barátsággal:
Olivér

 


Könyv

Azóta megjelent a reinkarnációs utaztatásról írt könyv! Megrendelhető a kiadótól - Papp Olivér: Szárnyak nélkül

Mi a reinkarnációs utaztatás?

 
Kedves Ferenc!

Örülök, hogy találkozhattam azzal az ismerősömmel, aki Önt ajánlotta nekem mikor, egészségügyi problémámról beszélgetni kezdtünk.

Még jobban örülök, hogy sikerült meggyőznöm magamat arról, hogy Önt felkeressem és kérjem a segítségét a prosztatagyulladás, vizelés közben jelentkező fájdalom, égető érzés, nehéz és gyakori vizelési probléma kezelésére, bevallom őszintén az első kezelés időpontjáig nehezen tudtam elhinni, hogy ilyen gyógyító módszerek működhetnek.
Az első kezelés után kezdtem hinni valamiben, mert ott a kezelőasztalon történt valami sőt már akkor mikor az asztalon feküdtem és mellém ált éreztem valamit, ami Önből áradt. A kezelés előtt mindenről tájékoztatott, hogy mit miért csinál például az energia blokkok oldása, csakrák tisztítása és beállítása.
Ezek mind kellemes érzéssel töltöttek el és nyugtatóan hatottak rám.
Ezt követően jött a főkezelés, Ön úgy nevezte ha jól emlékszem, pszi-sebészeti beavatkozás. Bevallom, számomra túl misztikusnak tűnt, de ahogy a kezeit fölém emelte rögtön érezni kezdtem valamit, amit még addig nem. Éreztem a testemben bizonyos áramlásokat, bizsergéseket miközben a kezei egyáltalán nem is értek hozzám.Nagyon kellemes nyugtató érzés volt úgy, hogy a kezelés végére el is aludtam csak arra ébredtem, hogy szólt hozzám végeztünk.
Felkeltem az asztalról kicsit szédültem, de Ön megnyugtatott, hogy az a kapott pszi-sebészeti energiától van. A kezelés után még beszélgettünk kicsit és elmondta kb. 6-8 kezelés kell még, de ezt majd én is fogom érezni. Másnap otthon jobb lett a hangulatom, nyugodtabb voltam, ekkor döntöttem el, hogy végig csinálom a kezeléseket és gyorsan be is jelentkeztem a következő időpontra. Egy hét sem telt el és már éreztem pozitív változásokat. Az elkövetkező a pszi-sebészeti kezelések után egyre jobban éreztem magam és egyre jobban érzékeltem az alhasi problémám javulását. Az ötödik pszi-sebészeti kezelés után teljesen tünetmentes voltam és amivel addig szenvedtem, elmúlt. Köszönöm a segítségét és sok-sok szeretettel kívánok további sikereket a munkájában, és külön szeretettel kívánok eredményeket a magánéletben is.

Üdvözlettel: K.N.

Esettanulmány megtekintése: Prosztatagyulladás és potenciazavarok kezelése
Esettanulmány megtekintése: Prosztatagyulladás kezelés
A betegségről: A prosztatagyulladás és kezelése

 

Tisztelt Ferenc!
 

Nagyon szépen köszönöm a gyógyítói segítségét, mert már azt hittem, hogy soha nem fogom tudni teljesíteni férfiúi kötelességem, - az orvosok nem tudták megállapítani problémám okát, így kezelést sem kaphattam az egészségi problémámra. Nem kívántam a szexet, és ha mégis, akkor gond volt a merevedéssel is. Ön megállapította, hogy pszichés eredetű a probléma fő forrása, és heregyulladásom is van és pszi-sebészeti energia közvetítésével kezelte 5-6 alkalommal, és ma már újra tudom, hogy mi az: élvezni az intim együttléteket. Már az első kezelés után érezhető volt az energia jótékony hatása. Még egyszer hálásan köszönöm a segítségét.
Gábor /40 éves újra-férfi/

Esettanulmány megtekintése: Prosztatagyulladás és potenciazavarok kezelése
Esettanulmány megtekintése: Impotencia, merevedési zavarok kezelése
A betegségről: Potenciazavarok és kezelése

 

Kedves Ferenc!

Nem is tudom, hogy kezdjem levelem, melyben köszönetemet szeretném kifejezni Önnek, hogy Köszönőlevél1hála a kezeléssorozatának, mellyel vissza adta teljes életemet, amit két éven át megkeserített a mindennapos krónikus fejfájás és idegkimerültség. 2004-ben voltam először orvosnál a fent említett tünetekkel, amikor is elküldtek különböző vizsgálatokra - EEG, CT, MR -, de mindegyik vizsgálati eredmény azt támasztotta alá, hogy semminemű szervi - agyi - elváltozás nincsen, tehát nem tudtak magyarázatot adni a mindennapos kínzó fejfájás jelenlétére.

2005-ben bekerültem egy kórház pszichiátriai osztályára és ott állapították meg, hogy a fejfájásom és a hozzá tartozó ideges és ingerült viselkedést csak egy igen erős antidepresszánssal tudják kezelni illetve "elmulasztani", ami annyit jelentett, hogy a fejfájásom valódi oka "ÉN" voltam, valahol a tudat alatt ÉN generáltam Magamnak. Be kellett látnom, hogy ez a "gyógyszer" viszont függőséget okozhat és nagyon nehéz lenne leszokni róla a későbbiekben és a tünetek meg újra megkeserítették volna az életem.

Ekkor egyik ismerősöm, akinek elmondtam panaszaim és félelmeim, ajánlotta Önt nekem 2006-ban, hogy próbáljam meg az alternatív gyógyászatot.Köszönőlevél2

Ezek után megkerestem Önt, mint szellemgyógyászt és pszi-sebész gyógyítót, elmondtam, hogy mióta és miben szenvedek és mit szedek rá. Ekkor került sor az Ön kezelésének megkezdésére, mely hétről-hétre egyre jobban erősített, mind testileg illetve lelkileg is és segített az antidepresszáns fokozatos leszokásáról.

A fejfájásom is hétről-hétre egészen az utolsó - hetedik - kezelés végéiig teljesen megszűnt és ráadásul a "gyógyszert" is teljesen el tudtam hagyni és ezeket mind Önnek köszönhetem, többek között azt is, hogy most 26 évesen nem vagyok "rabja" az antidepresszának és mind a testi és lelki problémáim kiegyensúlyozódtak.
Köszönöm, hogy tudásával és energiájával meggyógyított.

Maradok örök hálámmal Andrea.

Esettanulmány megtekintése: Állandó fejfájás kezelése
A betegségről: Krónikus fejfájás és kezelése

 Cégadatok

Térkép

Elérhetőségek