Tüdődaganat alternatív kezelés

Dr. N.K. Budapesti 55 éves férfi
2014.05.15.- én kereste fel az egészségedért rendelõmben.

Orvosi diagnózis: Rosszindulatú tüdõdaganatok, a baloldalt egy 8 mm- es és az alsó lebenyben egy 20 mm- es nagyságú. Dr. N.K. Elmondta, hogy orvos onkológus és nyitott az alternatív gyógyászatra. Elkezdett alternatív kezelési módszer után kutatni az interneten, és honlapomon keresztül talált meg engem. Elmondta továbbá kemoterápiás kezelésen nem vett részt, mert a szervezete nem bírta.

Dr. N.K. Budapesti 55 éves férfi kérésére a tüdõdaganat alternatív kezelése megkezdõdött a  Pszi-sebészeti technika alkalmazásávall, heti rendszerességgel. Néhány kezelés után már érezte a kezelés jótékony hatását, mind fizikailag, mind lelkileg. A terápia mellett a páciens az ajánlott étrendeket betartotta, a megbeszélt feladatokat folyamatosan végezte. A pszi- sebész kezelések elõrehaladtával folyamatosan javult az állapota. Megkértem végeztessen ellenõrzõ vizsgálatokat, mert úgy érzékelem, a daganatok kitisztultak a szervezetébõl.
Augusztus 26.- án a kontroll vizsgálat eredménye negatív lett. Azon a napon mikor hozta a CT, és vérvizsgálat eredményét, amin minden érték jó volt. Meglehetõsen zaklatott állapodban volt, amit hirtelen nem értettem. Kérdeztem „miért ilyen zaklatott” hiszen Ön meggyógyult! Teljesen jók a vizsgálat eredményei! Azt válaszolta! Nem érti ezt az egészet egyszerûen felfoghatatlan számára hová tûntek a daganatok? Hogyan magyarázható ez meg tudományosan? Erre azt válaszoltam: Ön úgy jött ide a kezelés kezdetekor, hogy hisz az alternatív gyógyászatban! Igen, de most, hogy megtörtént a gyógyulás egyszerûen úgy összezavarodott bennem minden! Ekkor leültem vele és elmagyaráztam az egész pszi- sebész technika mûködési elvét! Láthatóan ez megnyugtatta mert összetudta rendezni gondolatait, mivel több olyan folyamatot is elmondtam neki a technikáról, ami megegyezik az orvostudományban ismertekkel.

Történet a kezelés után: a daganatok megszûntek, a páciens teljesen felépült, kedélyállapota sokkal jobb lett, örömmel és feltöltõdve tért vissza munkájába.