Pánikbetegség alternatív kezelése

B. Katalin. 41 éves budapesti nő

2012. szeptember 25. – én keresett meg rendelőmben.

Orvosi diagnózis: Katalin elmondta, 14 éve pánikbetegség problémáját diagnosztizáltak nála az orvosai. Különbözõ gyógyszeres kezeléseket kapott több éven keresztül, de 14 év elteltével sem szűnt meg a pánikbetegsége. A pánikrohamok szinte hetente jelentkeztek nála, félelmei sokirányúak voltak. Legnagyobb félelmei közzé tartozott a repülés.

Az interneten talált rá honlapunkra, és olvasta, hogy a pánikbetegség kezelése pszi-sebész technika alkalmazásával, eredményesen történik. Több pánikbetegségből gyógyult páciens esetét tanulmányozta. Kérésére a pánikbetegség kezelése megkezdõdött a pszi-sebész technika alkalmazásával, heti rendszerességgel. A harmadik kezelést követően érezte, hogy állapotában változás történik.

Történet a kezelés után: 2013.01.15.-én a páciensünk teljesen felépült, az évekig fennálló tünetei teljesen megszűntek, ő is a pánikbetegségbõl gyógyult pácienseink közzé tartozik. Az utolsó kezelés alkalmával páciensünk elmondta, életében most utazott először úgy repülõgépen, hogy nem rettegett.

 

Pánikbetegség alternatív kezelése

H.M. 51 éves budapesti nõ 2008. április 11.-én keresett meg szûkszavú e-mailben: “Pánikbetegség alternatív kezelés ügyében szeretnék Önnel konzultálni.” Április 14.-én keresett […]