Migrén alternatív kezelése

K. Anna. 35 éves budapesti nõ

2011. év 09. havában keresett fel rendelõmben.

Orvosi diagnózisa: Szklerózis multiplex és migrén kezelése. Õt, egy olyan család irányította hozzám, akiknek a három éves kislányukat kezeltem ki rákos agydaganatból. A hölgy érkezésekor elsõsorban szkepticizmusát tartotta fontosnak kihangsúlyozni – annak ellenére, hogy egy olyan családból irányították hozzám kezelésre, ahol már történt nem mindennapi gyógyulás.

Ezek után elmondta történetét, hogy egy lassú lefolyású szklerózis multiplex betegségben szenved és igen erõs migrén gyötri több éve. A migrén az, amitõl elsõsorban szeretne megszabadulni, „mert borzalom így élni” – mondta. Legutóbb két hete volt rohamom, de már rettegek a következõtõl. Tájékoztattam a pszi-sebész technika lényegérõl: nem kell külön választanunk betegségeket, mert pszi-sebész technika alkalmazásakor az egész testre és a pszichére is hatunk egyszerre. Nem igazán értette, de elfogadta és elkezdtem a kezelését – heti egy alkalommal beszéltük meg a migrén kezelése sûrûségét.

Beszámolója szerint a migrén rohamokban jelentkezett, többnyire havi, sõt heti rendszerességgel. A negyedik pszi-sebészeti energiával történõ migrén kezelése után tájékoztatott, hogy a migrén még nem jelentkezett nála. Ilyen hosszú migrén nélküli idõszaka még nem volt, mióta migrén gyötri. Lehet, hogy tényleg elmúlt… – nézett rám kérdõen. Ekkor mondtam el, a migrén kezelése könnyen kivitelezhetõ a pszi-sebész technikával. Ezt csak most mondja? – kérdezi. Hölgyem, mondtam: amilyen szkeptikusan mutatkozott be az elsõ kezelés elõtt – azt hiszem érthetõ, hogy nem bizonygattam kezelésem hatásosságát. Úgy tartottam helyesnek, itt csak akkor beszélhetek sikereimrõl, ha már Önnél is bizonyítok, igen igaza lehet. 

Történtek a kezelések alatt: A negyedik kezelést követõen megszûntek a tünetek: a migrén alternatív kezelése hatásos volt. A szklerózis multiplex kezelése miatt folytatódik még ma is /2011.10.28./ a kezelés, de már itt is elindult a gyógyulás: remegése megszûnt, látása sokat javult, de még szüksége van kezelésekre, hogy a szklerózisból is felépüljön. Egy lényeges változás is létrejött: a kezdetén szkepticizmusát hangsúlyozó hölgy elkezdett hinni az alternatív gyógyászatban, olyan szinten, hogy már több ismerõsét irányította hozzám. Képes változni az ember ilyen rövid idõ alatt? Igen! Errõl írok a betegség értelme címû írásomban. Így már jobban bízom abban, hogy a sokkal súlyosabb szklerózisból is hamarosan felépülök.