Időpontkérés

Időpontkérés pszi-sebészeti kezelésre

Elérhetőségünk:
vezetékes:+36 1 786-9376
mobil:+36 30 222 1289
email: kissdferenc@egeszsegedert.hu

Rendelés: kedd – péntek:  8:00 – 17:00-ig

Hétfői napon, csak telefonügyeletet tartunk. Amennyiben nem tudjuk fogadni a hívását, a rendelési időben visszahívjunk Önt! 

Jelentkezése akkor lesz végleges, amikor beérkezik hozzánk az első alkalom díja, amit az alábbi űrlapon vagy egyéb elérhetőségünk egyikén tud megrendelni.

Kapcsolattartó: Kiss Klaudia Vanda asszisztens

Rendelőnk címe: 1132 Budapest, Váci út 6. 4. emelet 4. ajtó 33-as kapucsengő (lift van!)

A jelentkezés menete:

  1. Időpont igénylés az alábbi űrlapon, vagy valamelyik elérhetőségünkön.
  2. emailben vagy telefonon fölkeressük Önt és időpontot egyeztetünk. (ezt gondosan írja fel, hogy ne feledkezzen el róla)
  3. A kezelés díját előre kérjük befizetni. Utalással, készpénzben személyesen rendelőnkben vagy banki befizetéssel be tudja fizetni a kezelés díját. (20.000 Ft). A díj beérkezésekor válik véglegessé az időpontfoglalása, ezért érdemes ezt a díjat közvetlenül az időpont egyeztetés után befizetni. 
  4. A kezelés napján kérjük, érkezzen 10-15 perccel korábban, hogy pontosan behívhassuk Önt. Várónkban kényelmesen ráhangolódhat a kezelésre ebben a pár percben.

Tudnivalók utalásos fizetéshez:

  • Kérjük, a megjegyzésben tüntesse fel nevét, amit a jelentkezéskor megadott nekünk és az egyeztetett időpontot, hogy az utalását, számlánkra történő befizetését azonosítani tudjuk
  • A befizetés akkor végleges, amikor a díj hozzánk beérkezik. Utalás esetén ez 1 munkanap, külföldről érkező utalás esetében 1-2 munkanap.

A lefoglalt időpont díja esetén, ha az időpont egyeztetést követő 3 napon belül nem érkezik meg hozzánk a díj, és nem jelentkezett ezzel kapcsolatban nálunk, akkor az időpontot felszabadítjuk mások számára.