Időpontkérés

Időpontkérés pszi-sebészeti kezelésre

Elérhetőségünk: vezetékes: +36 1 786-9376 mobil:+36 30 222 1289 email: kissdferenc@egeszsegedert.hu

Rendelési idő: kedd – péntek:  8:00 – 17:00-ig
Hétfői napon, csak telefonügyeletet tartunk. Amennyiben nem tudjuk fogadni a hívását, a rendelési időben visszahívjunk Önt!

Jelentkezése akkor lesz végleges, amikor beérkezik hozzánk az első kezelés díja, amit az alábbi űrlapon vagy egyéb elérhetőségünk egyikén tud megrendelni.

Kapcsolattartó: Kiss Klaudia Vanda asszisztens

Rendelőnk címe: 1132 Budapest, Váci út 6. 4. emelet 4. ajtó 33-as kapucsengő (lift van!)

A jelentkezés menete:

 1. Időpont igénylés az alábbi űrlapon, vagy valamelyik elérhetőségünkön.
 2. emailben vagy telefonon fölkeressük Önt és időpontot egyeztetünk. (ezt gondosan írja fel, hogy ne feledkezzen el róla)
 3. A kezelés díját előre kérjük befizetni. Utalással, készpénzben személyesen rendelőnkben vagy banki befizetéssel be tudja fizetni a kezelés díját. (20.000 Ft). A díj beérkezésekor válik véglegessé az időpontfoglalása, ezért érdemes ezt a díjat közvetlenül az időpont egyeztetés után befizetni.
 4. A kezelés napján kérjük, érkezzen 10-15 perccel korábban, hogy pontosan behívhassuk Önt. Várónkban kényelmesen ráhangolódhat a kezelésre ebben a pár percben.

Tudnivalók utalásos fizetéshez:

 • Kérjük, a megjegyzésben tüntesse fel nevét, amit a jelentkezéskor megadott nekünk és az egyeztetett időpontot, hogy az utalását, számlánkra történő befizetését azonosítani tudjuk
 • A befizetés akkor végleges, amikor a díj hozzánk beérkezik. Utalás esetén ez 1 munkanap, külföldről érkező utalás esetében 1-2 munkanap.
A lefoglalt időpont díja esetén, ha az időpont egyeztetést követő 3 napon belül nem érkezik meg hozzánk a díj, és nem jelentkezett ezzel kapcsolatban nálunk, akkor az időpontot felszabadítjuk mások számára.

Kezelés felépítése:

 • állapotfelmérés
 • energia blokkok oldása
 • csakrák tisztítása és harmonizálása
 • teljes test pszi-sebészeti energetikai kezelése
 • káros földsugárzás jelenlétének ellenőrzése az aurában
 • rossz energiák tisztítása az aurából, ha van
Időpont lemondás: Időpont lemondás esetén, csak abban az esetben tudjuk visszafizetni az előre lefoglalt kezelés díját, ha azt minimum 3 munkanappal a kezelés időpontja előtt jelzi telefonon! A saját időmet ugyanúgy megbecsülöm, mint az Önét, ezért a 3 munkanapon belüli lemondás esetén, a lefoglalt időpontban a kezelést felhasználtnak, teljesítettenek tekintjük, így annak visszafizetése nem áll módunkba.  Az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadja ezen feltételeimet, el nem olvasása nem mentesíti alóla! Fontos megérteni azt, hogy minden időpontban, amikor 3 munkanappal előre tudjuk, hogy egy páciensünk nem tud eljönni, be tudunk hívni a várólistánkon lévők közül valakit, akinek így a korábbi gyógyulását elő tudjuk segíteni. Ezzel a figyelmességgel Ön hozzájárul valakinek a gyógyulásához! Így tiszteljük egymás idejét és egészségét!